Cetvrtak, 21 Jun 2018, 20:57:08
Добродошли Guest

Почетна | | Регистрација | Улаз
Почетна

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) sa prevodom

Филмска жеља за Небојшу Савића Стошића! Прошло је четири године од како су диносауруси уништили луксузни тематски парк Свет из доба јуре. Људи су напустили острво Нублар, док се преживели диносауруси боре за опстанак. Када успавани вулкан на острву почне да оживљава, Овен и Клер покрећу кампању како би спасили од изумирања преостале диносаурусе. Овен на све начине покушава да пронађе Плаву, његовог рептора који је изгубљен у дивљини, док је Клер стекла поштовање према овим створењима која су постала њена мисија. Они стижу на острво у тренутку када лава почиње да га уништава и њихова експедиција открива заверу која може да угрози целу планету и доведе је у стање какво није виђено од праисторије.
Director: J.A. Bayona
Writers: Colin Trevorrow, Derek Connolly
Stars: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Ted Levine
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Torrent online

Поделите вашим пријатељима:

Прегледа: 507/85 | Објава од: КућниБиоскоп | Таг: Jurassic World: Fallen Kingdom (201, Свет из доба јуре: Уништено краљевс

Коментари: 0
avatar

31523 Филмова на чекању
Kućni Bioskop © 2010 / 2018Thank you

your old user Home Cinema

Home Cinema (Kućni Bioskop) is not a site that hosts or streams movies and TV series. The films we display on our site are exclusively hosted and streamed on sites designed for this, such as Openload. Here are linked the latest movies with subtitles, HD movies online for free. And only movies are translated into traditional Serbian language, with respect to your Home Cinema.